Whitewatersharpie

Door een bijzondere samenwerking tussen ontwerper Martin de Jager, de eigenaar-met-goede-idee├źn, en bouwer Benno Rexwinkel is een prachtige camping-cruiser ontstaan. Ontwikkeld en gebouwd naar een klassiek Amerikaans voorbeeld, de sharpie Egret van comm. Munroe, is dit een echte Nederlandse Sharpie.

Over deze boot zijn al meerdere artikelen verschenen, in de Waterkampioen, het Duitse blad Yacht en het Amerikaanse WoodenBoat. En allemaal lovend over deze 'pearl made of wood', zowel vanwege de zeileigenschappen als het mooie uiterlijk van de boot, maar vooral vanwege de voor Rexwinkel Jachtbouw zo kenmerkende liefde voor houtwerk zichtbaar in de details.

sharpie_zeilendDe Sharp End 900 is een goed voorbeeld van hoe Rexwinkel Jachtbouw samen met u een nieuw jacht kan ontwikkelen en bouwen. Niet alleen het uitvoeren van bouwtekeningen van de jachtarchitect, maar met u en de ontwerper samen de beste oplossingen voor uw wensen bepalen. En deze dan natuurlijk uitvoeren, met oog voor detail en bijzonder vakmanschap.

Foto's: Rexwinkel Jachtbouw en Bertel Kolthof