Expertise

20061116_keuringRexwinkel Jachtbouw heeft ruime ervaring met restauraties, waarbij het werkelijk repareren of zelfs vervangen van constructieve onderdelen van een houten boot, zoals kielbalk, wrang, dekconstructie of spant aan de orde van de dag is. Inmiddels hebben we zo erg veel kennis opgebouwd over houten schepen. En werken we dagelijks met de specifieke materialen voor deze klassieke houten jachten.

Zo kunt u profiteren van onze expertise door Benno Rexwinkel in te huren voor het keuren van een houten jacht voor aankoop. Hij zal u kunnen vertellen in welke staat een jacht is, en een goede inschatting kunnen maken van de noodzakelijke reparatie-werkzaamheden om het betreffende schip weer veilig te laten varen.

Ook als u zelf met een project aan uw boot bezig bent, of er aan wilt gaan beginnen, maar toch even behoefte hebt aan wat deskundige adviezen, kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor grote en kleine vragen.